dagbesteding

Het diploma is dood. Lang leve skills!


Waarom de veranderende maatschappij nieuwe kansen biedt
De arbeidsmarkt verandert. Er zijn problemen, maar er zijn vooral ook mogelijkheden. Met een creatieve mindset, een gezond arbeidsethos en skills kom je in 2020 verder dan in recente decennia. Laten we dát nu ook eens benoemen. Het draait niet allemaal meer om educatie, maar steeds vaker om capaciteiten en potentieel.
Het draait om skills en inzet


 

 

 

 

 

 

 

We hebben het vaak over problemen op de arbeidsmarkt, maar bieden deze (lastige) tijden juist niet nieuwe kansen? Meer dan ooit in de recente jaren en decennia kan een gemotiveerde professional weer iets bereiken op basis van skills en inzet. Meer en meer bedrijven, werkgevers en opdrachtgevers kijken naar potentieel. Dit zijn dé jaren om je carrière een impuls te geven. Ongebaande paden kunnen lonend zijn, underdogs worden winnaars en glazen plafonds houden mensen met goede ideeën steeds minder vaak tegen.


Werk hard en maak je eigen succes
Laten we in plaats van te blijven zeuren over hoe moeilijk het allemaal wel niet is nu eens kijken naar de andere kant van het verhaal. Want wat de omstandigheden ook zijn: in de meeste gevallen geven inzet en kwaliteit de doorslag. Zoek, vind en erken waar jij goed in bent, werk hard en maak je eigen succes.
Vanaf 1 mei 2017 heeben wij een nieuwe dagbesteding in Almere. Een nieuw soort van dagbesteding waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om te werken aan en te verbeteren van hun Skillz.

 


De doelen van Focus4Skillz zijn:
* Het voorkomen of verlichten van sociaal isolement.
* Het bieden van een veilige en toegankelijke omgeving.
* Het ondersteunen bij zinvolle en plezierige dagbesteding.
* Het handhaven of bevorderen van de zelfredzaamheid
* Het verlichten van de zorg thuis door mantelzorgers.
* Het stimuleren van participatie.


 

366453_buurtcentrum_coba.jpg
IMG_3035.jpg
IMG_3036.jpg